Reklamní firma Rapid loni vydělala milion korun

pátek, 25. května 2012, 15:35 Aktuality MediaGuru

Společnost Rapid, která podniká v reklamě a výstavnictví, loni ztrojnásobila čistý zisk na milion korun. Obrat meziročně vzrostl z 36 milionů korun na 45,7 milionu korun. Vyplývá to z pozvánky na řádnou valnou hromadu společnosti.

"V současné době Rapid zaměřuje svoje úsilí především do oblasti výstavnictví, kde organizuje účasti českého státu nebo jednotlivých firem na mezinárodních výstavách a veletrzích," stojí ve zprávě Rapidu.

Rapid spolupracuje s ministerstvem průmyslu a obchodu i vládními agenturami CzechInvest, CzechTrade a CzechTourism. "Pro naše klienty zajišťujeme kompletní výstavářský servis, tedy kromě vlastní stavby stánků také doprovodné programy a public relations," uvedlo vedení společnosti. Část tržeb pochází z venkovní reklamy.

V roce 2010 vykázal Rapid zhruba pětinový pokles obratu, který její vedení přičetlo tomu, že MPO a Hospodářská komora ČR si na zahraničních veletrzích zajišťovaly výstavní plochy vlastními silami.

Rapid byl založen 24. listopadu 1989 a má základní kapitál 5,25 milionu korun. Firmu vlastní podnikatelé Jiří Trávníček a Miloš Kočí.

-čtk-