SPAR spouští novou komunikační kampaň

pátek, 18. května 2012, 07:55 Aktuality MediaGuru

Společnost SPAR ČOS v rámci své strategie „Kvalitně pro rodinu“ spouští novou kampaň s názvem „Pro milovníky čerstvých potravin“. Kampaň představuje čerstvé úseky prostřednictvím čtyř vizuálů, z nichž každý zastupuje vždy jednoho člena rodiny.

 

V průběhu jednoho měsíce tak budou vizuály postupně podporovat komunikaci čerstvých potravin, přičemž každý týden bude nasazen jeden z nich: maminka-králík (ovoce a zelenina), tatínek-pes (maso a uzeniny), syn-kocour (mléčný sortiment a sýry) a dcera-myška (pečivo). Na podporu čerstvosti je v kampani využita personifikace zvířátek, které mají tak dobře vyvinuté smysly, že nejlépe ocení čerstvost nabízených potravin.

Kampaň, kterou kreativně zpracovala agentura WMC/GREY, odstartovala 16. května 2012 prvním vizuálem ovoce a zelenina.

„Naším cílem je ukázat zákazníkům, že v hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR nakoupí skutečně kvalitní a čerstvé potraviny pro celou rodinu,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Marketingová kampaň, která navazuje na úspěšnou loňskou kampaň ,Čerstvěji už to nejde!‘, je ještě více zaměřena na propagaci čerstvosti a prezentaci Intersparu jako ideálního místa pro nákup čerstvých potravin,“ dodává Martin Ditmar.

Kampaň je podpořena v letáku, outdooru, instore komunikací a na internetu prostřednictvím webových stránek www.crestvejiuztonejde.cz a na Facebooku.

-kch-