Tipsport zahajuje kampaň k mistrovství EURO 2012

čtvrtek, 24. května 2012, 07:30 Aktuality MediaGuru

Sázková kancelář Tipsport spouští v souvislosti s fotbalovým šampionátem EURO 2012 ve dvou vlnách komunikační kampaň určenou pro stávající i nové zákazníky. V první fázi mohou zájemci a fanoušci národního týmu na webové stránce www.tipeuro.cz hlasovat a radit reprezentačnímu trenérovi Michalu Bílkovi, jakou sestavu má postavit do úvodního zápasu proti Rusku (8.6.). Speciální aplikace umožní z 23 hráčů, kteří jsou v současné širší nominaci, vybrat 10 hráčů hrajících v poli a jednoho brankáře. Soutěžit se bude o hodnotné ceny, např. 3D televizi LG, sportovní vybavení z londýnské kolekce Alpine Pro či reprezentační dresy Puma.

Klienti Tipsportu se mohou po registraci k internetovému sázení navíc zapojit do soutěže o automobil Ford Fiesta, výhercem hlavní ceny se stane sázkař s nejvyšším součtem trefených kurzů podaných u Tipsportu do 1. června 2012.

Ke komunikaci soutěže a webové aplikace www.tipeuro.cz využil Tipsport propojení se speciálními vstupy a tematickými pořady k fotbalovému šampionátu EURO 2012 na celoplošném rádiu Impuls. Spoty a sponzorské vzkazy přitom nenamluvil nikdo jiný než herec Leoš Noha, známý jako šišlající zdravotník Áda Větvička z oblíbeného fotbalového seriálu Okresní přebor.

Druhá vlna komunikační kampaně bude spuštěna na začátku fotbalového šampionátu.

-mav-