Dove navazuje na kampaň za skutečnou krásu

čtvrtek, 07. června 2012, 08:15 Aktuality MediaGuru

Kosmetická značka Dove společnosti Unilever začátkem června spustila svou kampaň „5 kroků ke kráse“, kterou navazuje na velmi úspěšnou kampaň „Za skutečnou krásu“, v níž se postavila proti umělému vylepšování obrazu ženské krásy.

Záměrem nové kampaně je především naučit ženské publikum, jak objevit svou skutečnou krásu tím, že udrží soulad mezi svým tělem a duší. V pěti krocích se tak každý měsíc zaměří na jeden důležitý krok, jak využít vlastní potenciál krásy.

Na speciální microsite www.5kroku.cz budou po dobu pěti měsíců představeny jednotlivé kategorie kosmetických produktů značky Dove: od června do října tak bude probrána péče o pleť, o podpaží, o vlasy a možnosti čištění a hydrataci pokožky. O zkušenosti s používáním jednotlivých produktů se v rámci kampani podělí ambasadorky Dove: dermatoložka Monika Arenbergerová a herečka Zdeňka Žádníková-Volencová.

Spolu s tím bude každý měsíc vyhlášena soutěž o přívěsky Swarovski, které soutěžící sbírají na svůj virtuální náramek. Každá soutěžící má pak možnost kdykoliv soutěž ukončit a požádat o svou cenu – náramek s přívěšky v počtu odpovídajícím absolvovaným kolům soutěže.

Kampaň, kterou připravuje mediální agentura PHD spolu s agenturami 4Internet a Botticelli, je dále podporována FB aktivitami, internetovou a printovou reklamou.

-kch-