Sony Pictures otevírá pobočku pro ČR a SK

středa, 20. června 2012, 17:19 Aktuality MediaGuru

Společnost Sony Pictures Television (SPT) Networks dnes oznámila otevření pobočky pro Českou republiku a Slovensko.

Nová pobočka se sídlem v Praze bude zajišťovat distribuci, marketing, public relations a podpůrné služby pro všechny kanály SPT v těchto zemích. Prodej inzerce bude nadále zajišťovat společnost AtMedia.

Vedení se ujme Miroslav Badlík, kterého společnost SPT Networks jmenovala do nové pozice ředitele prodejního oddělení SPT Networks pro Českou republiku a Slovensko. Miroslav Badlík bude odpovídat za vztahy společnosti s místními kabelovými operátory a povede tým místních marketingových a podpůrných zaměstnanců.

„Díky silnému portfoliu dobře známých značek a ambiciózním plánům digitálních a lokálních investic nastal ten správný moment pro otevření specializované pobočky pro tento region. Miroslav se může pochlubit působivou řadou úspěchů a ve svém oboru je respektovaným odborníkem. Jsem si jist, že do příběhu SPT Networks v tomto regionu připíše skvělou kapitolu,“ prohlásil generální manažer SPT Networks pro střední Evropu John Rossiter

Portfolio SPT Networks v České republice a na Slovensku momentálně zahrnuje AXN, AXN Crime, AXN Sci-fi a ANIMAX. Veškeré služby jsou plně lokalizovány do českého jazyka.

-kch-