V čele PR Klubu je nově Kateřina Borovanská

úterý, 05. června 2012, 07:23 Aktuality MediaGuru

PR Klub nově povede Kateřina Borovanská, která ve vedení po roce nahradí Cristinu Muntean. Místopředsedkyní se stává Alžběta Pavlínová, která vystřídá Vladimíra Komjati.

„Jsem ráda, že členové PR Klubu pozitivně reagují na proces změn, které jsme v posledním roce uskutečnili. V následujícím roce budeme rozvíjet a transformovat naše edukační aktivity ve spolupráci s partnery a začneme s novými projekty, zároveň plánujeme posílit naší komunikaci s dalšími subjekty a rozšiřovat dále členskou základnu a benefity pro členy. Těším se na další spolupráci s lidmi, kteří reprezentují klíčové hodnoty PR Klubu, kterými jsou: dynamika, diverzita, komunita. Jsme kompaktní a energický tým, věřím, že dokážeme spoustu kvalitní práce,“ řekla Kateřina Borovanská.

Volba vedení proběhla po včerejším Shromáždění PR Klubu, kde byli nejdříve jmenováni noví zástupci Výkonného výboru. Vedle stávajících členů Alžběty Pavlínové a Vladimíra Komjati svůj mandát obhájila i Kateřina Borovanská s Janou Girgašovou. Nově byla do Výkonného výboru jmenována Dana Poláková, která nahradila Cristinu Muntean, jež na svou funkci ve Výkonném výboru letos 23. dubna rezignovala.

V Revizní radě nahradila Lucie Zaki Pavlu Střechovou, které vypršel dvoletý mandát.

-kch-