ČSOB v létě podpoří kreditní karty

pondělí, 02. července 2012, 09:43 Aktuality MediaGuru

ČSOB se v letních měsících podpoří prodej kreditních karet kampaní. Každý klient, který si od 2. července do 31. srpna u ČSOB pořídí kreditní kartu a do 16. září s ní alespoň pětkrát zaplatí (každý nákup v minimální výši 200 Kč), získá poukázku v hodnotě 500 Kč na pohonné hmoty v síti čerpacích stanic OMV.

Kampaň poběží do konce července, a to formou minipořadů, sponzorské znělky ve vybraných rádiích a prostřednictvím komunikace v lifestylových časopisech. Doplněna bude o standardní materiály na pobočkách ve formě letáků a plakátů.

„Pomocí kampaně, která se ponese v duchu cestování, chceme ukázat, jak může být kreditka praktická především na letní dovolené. Pokud si na cesty chcete koupit fotoaparát nebo si plánujete v zahraničí půjčit auto, ČSOB Kreditní karta se vám bude hodit. Díky bezúročnému období máte na uhrazení svých výdajů až 55 dní. A váš fotoaparát je navíc pojištěn ještě 6 měsíců od pořízení pro případ nečekaných událostí,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

-kch-