Škoda Citigo připravuje hudební event

pondělí, 16. července 2012, 12:16 Aktuality MediaGuru

Společnost Škoda podpoří svůj nový vůz Citigo netradičním hudebním eventem. V pražském SaSaZu na pátek 20. července připravuje vystoupení nizozemského umělce DJ Tiësto, který bude od půlnoci vystupovat ve speciálním voze DJ Car postaveném na bázi modelu Škoda Citigo.

Akce je doplněna soutěží o vstupenky, o které je možno soutěžit na českých facebookových stránkách společnosti či na Ranní show rádia Evropa 2.

„Tento večer je další skvělou akcí v rámci naší spolupráce s Tiëstem,“ říká Petr Pečenka, ředitel Škoda Auto Česká republika. „S naším mini modelem Citigo oslovujeme právě mladé lidí, kteří hudbou Tiësta žijí. Právě tyto lidi lze dnes nejlépe oslovit prostřednictvím sociálních sítí a neobvyklých akcí. Těší nás, že jsme díky naší spolupráci umožnili konání této jedinečné akce. Citigo je vůz mladý, svěží a má ‚human touch‘ – a naše komunikační kampaň právě tyto charakteristické rysy úspěšně zdůrazňuje,“ říká Pečenka.

Od konce roku 2011 prodává česká automobilka model Citigo na domácím trhu. V prvním pololetí roku 2012 bylo zákazníkům v České republice dodáno více než tisíc vozů.

Klubový večer v Praze není prvním hudebním vystoupením nového modelu. Při výstavní premiéře na Ženevském autosalonu před několika měsíci provázel vůz hudební ‚countdown’. Zatímco automobil vyjížděl na pódium s mottem ‚Meet Citigo’, představil Tiësto videoklip ‚What Can We Do (A Deeper Love)’, produkovaný speciálně pro Citigo ve spolupráci s americkou zpěvačkou Anastacia.

-kch-