UPC i O2 zařazují kanál Fanda do své nabídky

pátek, 13. července 2012, 14:04 Aktuality MediaGuru

Společnosti UPC Česká republika a O2 Telefónica zařazují do své nabídky nový TV kanál Fanda.

O2 Telefónica jej zařazuje do své programové nabídky digitální televize O2 TV. V nabídce se objeví na první stránce v noci z 10. na 11. července, kdy na pozici 17 nahradí Noe TV, která se přesune na pozici 182.

Stejně tak do nabídek kabelové televize zařadí nový kanál i společnost UPC Česká republika. Fanda bude zařazen nejen do nabídek Klasik a Komfort. V případě, že má klient set-top box nebo televizní přijímač s DVB-T tunerem, může Fandu sledovat v digitální kvalitě i v rámci nabídky Mini. Fandu naleznou klienti digitální televize UPC na pozici č. 9.

Stanice z rodiny TV Nova bude vysílat 18–20 hodin denně, a to jak filmy a seriály, tak sportovní přenosy, dokumenty a erotiku. Start vysílání je oznámen na sobotu 14. července 2012.

V letním programovém schématu diváci najdou například premiérové řady seriálů 24 hodin (sedmá řada), Kriminálka New York (pátá řada), na obrazovky se vrátí také seriál South Park. Z dalších seriálů se na Fandovi během léta představí sci-fi seriál Hvězdná brána: Atlantida a akční seriály Útěk z vězení a Kobra 11.

-mav-