Gambrinus uvedl pivo pro fanoušky Góóól

pondělí, 20. srpna 2012, 07:25 Aktuality MediaGuru

Gambrinus uvařil nové pivo Góóól, které se prodává na fotbalových stadionech a dalších sportovištích. Název a chuť pomohli vybrat fanouškové českého fotbalu společně s českými fotbalovými reprezentanty.

„Gambrinus do svých aktivit vždy zapojuje své příznivce. Proto pro nás bylo naprosto přirozené, že jsme je i v tomto případě pozvali, aby nám pod vedením našich sládků pomohli vybrat chuť nového piva,“ řekla Adriana Jahňáková, marketingová manažerka Plzeňského Prazdroje.

Zástupci veřejnosti v Plzni vybírali ze tří variant, které připravili plzeňští sládci a svým charakterem a chuťovým profilem se hodí do rodiny Gambrinus.

Důležitým krokem při cestě ke vzniku nového piva bylo hledání názvu. Ze soutěže na Facebooku vzešlo deset návrhů, z nichž finální název Gambrinus Góóól vybrali fotbaloví reprezentanti.

Nový Gambrinus Góóól je distribuován na fotbalové stadiony od soboty 17. srpna. Prodává se pouze v čepované formě a jeho cena je stejná, jakou zaplatili fanoušci za pivo Gambrinus, které bylo na stadiony dodáváno doposud.

-kch-