Mercedes v kampani obsazuje orchestr

čtvrtek, 23. srpna 2012, 13:21 Aktuality MediaGuru

Mercedes-Benz Česká republika spouští další vlnu kampaně, která mění vnímání značky. Do nové kampaně na systém ozvučení ve vozech Mercedes-Benz byl obsazen Český národní symfonický orchestr.

„Většina lidí vidí za značkou špičkovou techniku a prémiové vozy. Touto kampaní ale chceme dokázat, že uvnitř vozů Mercedes-Benz se skrývá mnohem více,“ říká Radovan Chrz, marketingový manažer značky. „Mercedes je aktivní v mnoha oblastech a jednou z nich je kultura. Sponzorujeme ČNSO, a proto bylo přirozené spojit toto špičkové hudební těleso a naše aktivity v kulturní oblasti se zvukovým výkonem našich vozů,“ dodává.

Spot byl natočen 13. srpna brzy ráno, kdy bylo Hradčanské náměstí v Praze zaplněno hudebníky Českého národního symfonického orchestru s  jejich nástroji, vozy Mercedes-Benz a tóny skladby Wolfganga Amadea Mozarta. Orchestr řídil přímo z vozu SLS AMG světoznámý český dirigent, držitel Řádu britského impéria, pan Libor Pešek.

Mercedes-Benz koncert from Mercedes-Benz Česká republika on Vimeo.

Nyní je spot k vidění na stránkách www.mytyfakta.cz v sekci Podívejte se znovu, kde jsou uživatelé informováni o aktivitách značky Mercedes-Benz v oblasti kultury, ekologie a bezpečnosti. Dále se spot objeví na Facebooku a Youtube kanále značky Mercedes-Benz.

Kampaň připravila agentura Mark BBDO.

-kch-