Profit vychází v pondělí samostatně naposledy

pondělí, 06. srpna 2012, 08:25 Aktuality MediaGuru

Aktuální vydání týdeníku Profit, které je v prodeji od pondělí 6. srpna, oznamuje čtenářům, že poprvé vychází v režii vydavatelství Mladá fronta. Zároveň je upozorňuje na to, že od pondělí 13. srpna nebude Profit vycházet samostatně, ale jako dvouměsíční příloha deníku E15.

Jak jsme informovali před týdnem, vydavatelství Mladá fronta už sdělilo předplatitelům, jaké jsou možné náhrady předplatného.

„Profit - časopis pro podnikatele. Tohle spojení si pravděpodobně vybaví většina lidí, kteří kdy s Profitem přišli do styku. V tomto smyslu se, řečeno s lehkým patosem, chceme vrátit ke kořenům. Chceme připravovat časopis, který podnikatele (ale nejenom je) zaujme, a zároveň jim nabídne řadu prakticky využitelných informací pro jejich byznys,” stojí v úvodníku aktuálního vydání.

Profit bude mít na starosti Martin Zika, dřívější šéfredaktor serveru Peníze.cz. Současný šéfredaktor Lukáš Kovanda zůstává ve zpravodajském týdeníku Týden vydavatelství Empresa Media. Právě ta byla dosavadním vydavatelem Profitu.

-mav-