Semtex sází v kampani na ping-pong

čtvrtek, 06. září 2012, 07:26 Reklama MediaGuru

Energetický nápoj Semtex, který spadá do portfolia společnosti Kofola, v kampani cílí na mladé a hraje ping-pongovou obíhanou.

Ve své nové kampani s názvem „Neberem konce“, která běží od 5. září do poloviny října, Semtex sází na uvolněnou atmosféru.

I proto se tento energetický nápoj spojuje s obíhanou, která jak stojí na stránkách značky SemtexCulture.cz neoficiální, volná a naprosto svobodná disciplína stolního tenisu.

„Chceme mladé lidi zapálit pro Semtex a ukázat jim, že si tento energeťák umí vzít do parády cokoliv a udělat z toho atraktivní zábavu. Věříme, že přívalem nové mladé energie dokážeme probudit z nostalgie i takovou věc, jakou je ping-pong," uvádí nový spot brand manažer značky Martin Macoun.

Tematika ping-pongu se tak stává ústředním motivem kampaně. Objevuje se nejen v TV spotu, který běží na českých i slovenských televizí, ale udává tón i doprovodným aktivitám.

Jak prozradil Martin Macoun: „Chystáme na podzim šňůru turnajů v obíhačce s názvem Zlatá pálka jak v Česku, tak na Slovensku. Velké ČeskoSlovenské finále se pak uskuteční na začátku prosince v Praze," uvedl. První z turnajů se odehraje 28. září v Café v Lese.

Kreativně se na kampani podílela agentura Yinachi. Nákup a plánování médií má na starosti společnost Médea.

-kch-