Volksbank podporuje Program Spoření

úterý, 04. září 2012, 12:36 Aktuality MediaGuru

Se začátkem školního roku startuje Volksbank CZ novou kampaň zacílenou na podporu prodeje depozitních produktů pro retailové klienty. Pod názvem Program Spoření banka nabízí atraktivní zhodnocení úspor díky variabilní škále produktů a individuálnímu přístupu k potřebám svých klientů.

„To, že je krédem Volksbank CZ nadstandardní péče a individuální přístup k zákazníkovi, jsme komunikovali již v jarní kampani cílené na firemní klientelu. Na obdobném principu stavíme i nyní, protože nově nabízený Program Spoření přináší širokou variabilitu a možnost sestavení produktové řady na míru. Díky tomu dokážeme vyjít vstříc individuálním potřebám každého klienta,“ upřesňuje Roman Knaus, ředitel Sales Management Volksbank CZ.

Kampaň, která potrvá do poloviny října, využívá jak outdoroové reklamní nosiče, tak i nové multimediální nástroje a mobilní technologie. V rámci kampaně tak vznikla aplikace pro smartphony MonEYE, jež umožňuje sledovat vlastní pohyby na účtu.

„Hlavní roli v nové kampani hrají klienti, které jsme obrazně ‚přepočítali na procenta‘. Respektujeme své klienty a víme, že jsou 100% osobnostmi. Novým Programem Spoření je chceme obohatit, proměnit a dát jim něco navíc. Tuto proměnu jsme graficky ztvárnili barevným pruhem na černobílé fotografii, ve které klienta ‚vylepšujeme‘. Hlavní motto kampaně, které zní ‚až 4,13 % ročně k Vašemu spoření‘ vrací tuto myšlenku do bankovní řeči,“ vysvětluje Renata Němcová Pixová, ředitelka marketingu a komunikace Volksbank CZ.

Na kreativní stránce kampaně se podílela agentura MADE BY VACULIK.

-kch-