Web iSport.cz od Ringieru spouští novou podobu

pondělí, 03. září 2012, 12:28 Aktuality MediaGuru

Dalším sportovním webem, který letos změní svou podobu, je iSport.cz z portfolia společnosti Ringier Axel Springer CZ.

Podle šéfredaktora Lukáše Tomka se iSport.cz v nové podobě soustředil zejména na tři obsahové pilíře: 1) zpravodajství, 2) analýzy a výsledkový servis a 3) online přenosy. „Samostatné místo jsme v menu vyhradili fotbalu, hokeji a tenisu. Tyto sekce jsou navíc podpořeny rozsáhlým výsledkovým a statistickým servisem. Nezapomínáme ale ani na ostatní sporty,” dodává.

Pod menu najdou uživatelé rozšířený box s aktuálními zprávami, s většími fotografiemi a výraznějšími titulky. Vedle důrazu na přehlednost a snadné používání akcentuje nový web také fotografie. Kompletně předělaný je samostatný box pro fotogalerie, který dostal na stránce nové místo. 

„Při tvorbě nového iSportu jsme si uvědomovali, že každý čtenář má trochu jiné preference. Proto si může hlavní stránku do jisté míry přizpůsobit,” přibližuje Matěj Hušek, ředitel online divize vydavatelství Ringier Axel Springer CZ. „Jednotlivé sekce věnované fotbalu, hokeji, tenisu a ostatním sportům je tak možné zredukovat na box se čtyřmi hlavními zprávami nebo naopak zvětšit na dvojnásobek,” dodává Hušek.

Současně s novým webem spustí iSport.cz i aplikace pro iPhone a telefony s operačním systémem Android.

Letošního sportovního roku využily k redesignu svých sportovních stránek také Seznam.cz (sport.cz) a Centrum.cz.(sport.aktualne.centrum.cz).

Nová podoba iSport.cz

-mav-