ČS představila novou značku pro firemní klienty

úterý, 16. října 2012, 12:01 Aktuality MediaGuru

Česká spořitelna zavádí od 22. října 2012 novou značku pro své korporátní bankovnictví – Erste Corporate Banking. Novým názvem společnost navazuje na domovskou Erste Bank, a dodává tak nabízeným službám mezinárodní rozměr. Erste, což znamená první, zároveň reflektuje záměr společnosti stát se do konce roku 2014 vedoucí bankou pro většinu hlavních segmentů. Důvodem změny názvu je podle vyjádření společnosti mimo jiné i možnost lépe tvořit, adresovat a vyhodnocovat marketingové kampaně.

Novým názvem Erste Corporate Banking vyvrcholila transformace korporátní části České spořitelny, která probíhá souběžně s projektem transformace drobného bankovnictví. Výsledkem proměn budou čtyři různé způsoby obsluhy a přístupu ke klientům pro nejbonitnější, movitější a masový segment v retailovém bankovnictví, služby pro podnikatele a mikro podniky. Erste Corporate Banking se tak řadí ke stávajícím značkám Erste Premier, Erste Private Banking a Česká spořitelna.

Změna názvu bude podpořena nadlinkovou kampaní, která poběží od 22. října do konce listopadu v kompletním mediamixu. Kampaň ponese jak imageové, tak produktové sdělení.

Kreativně je pod kampaní podepsána agentura Young&Rubicam.

-kch-