Najisto vytvořila tři balíčky pro online marketing

úterý, 09. října 2012, 11:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Agentura Najisto nabízí od října tři nové produkty, které kombinují nástroje on-line marketingu do cenově zvýhodněných balíčků

Agentura Najisto nabízí od října tři nové produkty, které kombinují nástroje on-line marketingu do cenově zvýhodněných balíčků Najisto Trefa, Najisto Premium a Najisto Renomé.

Balíček Najisto Renomé spojuje inzerci na nejnavštěvovanějších službách českého Internetu (YouTube, Gmail) s dalšími weby inzertních partnerů společnosti Google a inzercí na webech rodiny Centrum.cz do řešení, s jehož pomocí lze realizovat velmi intenzívní krátkodobou reklamní kampaň zaměřenou na šíři zásahu vybraného cílového publika.

Najisto Trefa je speciální balíček produktů a služeb Agentury Najisto, který díky spojení zápisu v katalogu Najisto.cz s přímým oslovením 100 000 příjemců prostřednictvím emailu.

Najisto Premium nabízí v jednom balíčku kombinaci zápisu v katalogu Najisto.cz a umístění banneru na portálech Aktuálně.cz a Žena.cz.

Na podporu zvýšení povědomí své značky spouští Agentura Najisto kampaň v printu, outdooru a rádiích. Printová reklama se objeví v profesních a ekonomických časopisech, spoty o Agentuře Najisto odvysílá rádio Impuls a síť regionálních rádií (např. Blaník, Express, Kiss FM), naplánována je i outdoorová reklama.

-mav-