RF Hobby launchuje Svět na dlani, segment se rozrůstá

středa, 03. října 2012, 08:43 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství RF Hobby uvádí ve středu 3. října nový měsíčník, a to titul Svět na dlani.

Vydavatelství RF Hobby uvádí ve středu 3. října nový měsíčník, a to titul Svět na dlani. Půjde o nový magazín v segmentu populárně-naučných titulů. Zabývat se chce tématy, která se především týkají světa a přírody (sopky, vesmír, vodní živočichové, záhadné stavby), fungování lidského těla či dalšího čtení „plného ponaučení“. Rozsah časopisu by měl představovat až 100 stran a s podtitulem „Konečně časopis, který vás bude bavit“ chce čtenáře na svou stranu získat i velmi nízkou prodejní cenou 19,90 Kč.

Populárně naučné tituly celkově zaznamenaly v posledních dnech několik nových přírůstků.

Na konci letošního srpna na trh uvedlo vydavatelství Bauer Media nový měsíčník Svět objevů. Obsahově se věnuje zejména tématům věda, vesmír, člověk, civilizace či příroda. Jde o vůbec první titul Bauer Media v segmentu populárně naučných titulů. Svět objevů se prodává za 49 Kč.

Brněnské vydavatelství Extra Publishing v září představilo nový titul z rodiny magazínů 100+1, a to Tajemství vesmíru. Titul je úzce zaměřený, věnuje se průzkumu a dobývání vesmíru, kosmonautice, technice, astronomii a pozorování vesmíru.

-mav-