Zlatopramen v kampani podpoří horký radler

úterý, 23. října 2012, 09:04 Aktuality MediaGuru

Česká pivní značka Zlatopramen, jež patří do portfolia společnosti Heineken, uvede na trh 1. listopadu produktovou novinku – Zlatopramen Radler Zimní – ve dvou příchutích hruška se skořicí a višeň s čokoládou. Polotmavé pivo s přírodní šťávou má na rozdíl od „letních“ Radlerů vyšší obsah alkoholu (5 %) a může se konzumovat jak v studené, tak teplé podobě.

Touto novinkou odpovídá pivovar na vzrůstající oblibu ochucených piv u českých spotřebitelů, jež v letošním červenci a sprnu dosáhla 8% podílu v pivním segmentu, a na potřebu prodloužit jejich omezenou sezónnost. „Zlatopramen Radle Zimní je ideální nápoj pro chladné období, protože je to první Radler určený k zahřátí. Právě proto s ním přicházíme právě na podzim,“ vysvětluje Kristina Benkovičová ze společnosti Heineken.

Uvedení novinky bude od 5. listopadu provázet ATL kampaň se sloganem „Zahřeje studený i horký“, která poběží zejména v televizi a na internetu. Dále bude doplněna o in-store komunikaci a promo akce v místech prodeje. V adventním čase pak bude možné pivo ochutnat na vánočních trzích v Praze, Brně a Ústí nad Labem, kde bude mít Zlatopramen obrandované stánky.

Kampaň pochází z dílny agentury Grey.

-kch-