Goldbach jako sales hub, v čele je Petr Jaroš

čtvrtek, 22. listopadu 2012, 12:21 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mezinárodní koncern Goldbach Group rozhodl o novém konceptu své pobočky v České republice.

Mezinárodní koncern Goldbach Group rozhodl o novém konceptu své pobočky v České republice. Goldbach Czech Republic bude nadále fungovat jako sales hub své švýcarské matky. Obchodní tým povede Petr Jaroš.

Nový model sales hubu je založen na udržení obchodních a know-how kompetencí v Praze a přesunu většiny administrativy a technologií na mateřskou společnost Goldbach Group. Změny probíhají pod dohledem Kirsten Droessel, která má na starosti pobočky Goldbachu v České republice, Polsku a Rumunsku.

„Česká republika je pilotní zemí pro koncept sales hubu. V budoucnu plánujeme využít tento model jako vzor pro vstup Goldbach Group na nové trhy,“ uvedla Kirsten Droessel.

Nový šéf obchodu Petr Jaroš bude mít na starosti veškeré provozní záležitosti Goldbach Czech Republic. Jaroš má za sebou několik let pracovních zkušeností z oblasti online marketingu, reklamy a turismu. Dříve působil jako profesionální hráč ledního hokeje. K plnění nových povinností plynoucích z pozice Head of Sales bude Jaroš využívat silné podpory ze strany Kirsten Droessel.

Zavedení tohoto moderního modelu znamená především interní změnu společnosti. Pro partnery Goldbach Czech Republic se nic nemění, všechny smluvní a obchodní vztahy zůstávají nadále v platnosti.

-mav-