Jan Dobiáš novým marcom ředitelem AAA Auto

středa, 14. listopadu 2012, 10:45 Aktuality MediaGuru

Jan Dobiáš (46) nově ve skupině AAA Auto zodpovídá za marketingovou a reklamní komunikaci v České republice, na Slovensku a v Ruské federaci. Ke své nové pozici uvedl: „V AAA Auto nyní nastala marketingově a komunikačně velmi napínavá doba. Oživujeme nostalgickou značku Mototechna a rozjíždíme řadu dalších projektů. Jsem rád, že se mohu podílet na rozvoji značky s tak rozsáhlým povědomím jako má AAA Auto.“

Jan Dobiáš se věnuje reklamě, marketingu a komunikaci ve střední Evropě přes 20 let. Začínal v reklamních agenturách Rapid a Grey Advertising. Poté pracoval v oblasti FMCG ve společnostech Mars a Philip Morris International. Zastával tam mimo jiné pozici marketingového manažera pro Střední Evropu ve Švýcarsku a ředitele marketingu pro ČR a SR v Praze a Bratislavě.

Po 10 letech působení v oblasti marketingu rychloobrátkového zboží se dalších 10 let věnoval oblasti financí na pozici marketingového ředitele pro ČR a SR ve společnostech Provident Financial, finanční skupině Atlantik a v Moravském peněžním ústavu. V posledních dvou letech působil ve Slovinsku, kde měl pro společnost Goodyear Dunlop Europe na starosti rozvoj marketingu a distribučních sítí ve 14 zemích střední a jihovýchodní Evropy.

-kch-