O2 staví vánoční kampaň na Extra výhodách

čtvrtek, 08. listopadu 2012, 07:39 Reklama MediaGuru

O2 spouští vánoční kampaň, kterou navazuje na podzimní vlnu Extra výhod. Ve vánoční nabídce se zaměří na předvánoční nákupy a slevy ve skiareálech.

Od 12. listopadu spouští telekomunikační operátor O2 svou vánoční kampaň, která bude komunikovat Extra výhody pro vánoční a zimní období.

„Naši nabídku výhod jsme rozšířili o několik dalších hlavních partnerů, jako je hračkářství Bambule, Tescoma, AlpinePro a lékárny Lloyds. Výraznou slevu mohou zákazníci nově uplatnit také při nákupu skipasu ve čtrnácti skiareálech v České republice,“ uvedl Lukáš Antoš, ředitel marketingové komunikace společnosti Telefónica Czech Republic.

Do Extra výhod se ve vánočním období zařadí i nabídka O2, která nabídne slevy při nákupu mobilního telefonu. Na všechny telefony Samsung a HTC bude tak možné využít garance nejnižší ceny. Aleš Veselý, ředitel segmentu domácností společnosti Telefónica Czech Republic její podstatu vysvětluje: „To znamená, že pokud zákazník donese stvrzenku na nižší částku z jiného obchodu, rozdíl je mu kompenzován.“

Vánoční nabídka bude podpořena nadlinkovou kampaní, která poběží v kompletním mediamixu do 24. prosince. V lednu pak bude podpora nadále pokračovat v OOH a formou BTL komunikace.

V televizi poběží 30s a 10s spoty, které se natáčely ve Špindlerově Mlýně. Režie spotů se ujal Dominik Miškovský.

Kampaň připravila kreativní agentura VCCP. Plánování a nákup médií zajišťuje agentura Zenith Optimedia.

-kch-