TV Barrandov začne vysílat pořad Legendy popu

pátek, 02. listopadu 2012, 13:45 Aktuality MediaGuru

Televize Barrandov začne od soboty 3. listopadu nově vysílat show Legendy popu. Tento hudebně-zábavní pořad, který se stal vlajkovou lodí slovenského programu STV 1, se na českých obrazovkách objeví vůbec poprvé. Legendy popu postupně připomenou největší osobnosti české a slovenské populární hudby, přičemž první dva sobotní večery jsou věnovány skupině Elán. Připravuje se i speciální vánoční a silvestrovské vydání této show.

Legendy popu jsou postaveny na největších hitech, které se představí v nové aranži v podání mladší generace zpěváků a hudebníků. Součástí pořadu jsou i hosté či glosátoři, kteří jsou s danou legendou nějak spojeni.

„Rozhodli jsme se, že každé legendě věnujeme dva večery,“ říká k pořadu Marek Stoniš, programový ředitel TV Barrandov. „Diváci do konce roku na Barrandově uvidí kromě Elánu ještě Mariku Gombitovou, Mekyho Žbirku nebo Vaša Patejdla. Budeme vysílat také vánoční a silvestrovské speciály. A v novém roce počítáme s uvedením dalších dílů této hudební show,“ doplňuje Stoniš.


Legendy popu vysílá TV Barrandov od 3. listopadu každou sobotu od 20 hodin. Hned v úvodních dvou dílech se s vlastní interpretací známých hitů od skupiny Elán představí třeba zpěvačky Lenka Filipová nebo Ewa Farna. V dalších epizodách vystoupí z českých zpěváků mj. Monika Bagárová, Martin Chodúr či Marta Jandová.

-mav-