Vánoční kamion Coca-Coly opět projíždí republikou

úterý, 20. listopadu 2012, 12:48 Aktuality MediaGuru

Coca-Cola navazuje na svou dlouhodobou tradici a vydává se již po třinácté na cestu po České republice. Vánoční kamion spolu se Santa Clausem letos navštíví 22 vybraných měst a nabídne návštěvníkům sváteční program.

Hlavní myšlenkou této vánoční road show je kromě programu pro děti a dospělé i pomoc místním komunitám a charitativním organizacím. Letos bude výtěžek ze speciálního vánočního prodeje suvenýrů věnován na podporu dobročinných aktivit v daném městě. Symbolický šek odevzdá po ukončení prodeje zástupci vybrané instituce moderátor akce.

Součástí svátečně laděného programu je mimo jiné i speciální tanec pro děti na slova písně „Vánoce už přišly“, který ratolesti zabaví a zároveň zahřeje během odpoledne. Děti mají možnost naučit se choreografii od Santových pomocníků – usilovných skřítků.

Program začíná vždy v 16 hod, kdy moderátor učí děti speciální tanec, aby společně v 16:30 uvítali Santa Clause a jeho Coca-Cola Vánoční kamion. Závěr celé akce je plánován na 18 hod, kdy se návštěvníci se Santou rozloučí a vyprovodí ho na cestu do dalšího města.

-kch-