Tiscali prodává reklamu pro web Jana Krause

čtvrtek, 06. prosince 2012, 09:56 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Tiscali Media navázala spolupráci s moderátorem Janem Krausem a stala se exkluzivním obchodním zastupitelem oficiálních internetových stránek televizního pořadu Show Jana Krause.

Společnost Tiscali Media navázala spolupráci s moderátorem Janem Krausem a stala se exkluzivním obchodním zastupitelem oficiálních internetových stránek televizního pořadu Show Jana Krause. Na adrese showjanakrause.cz bude nabízet pouze prémiovou inzerci.

Webové stránky showjanakrause.cz měsíčně přilákají 195 000 unikátních uživatelů, kteří na nich najdou kompletní videoarchiv pořadu a další informace ze zákulisí. „Reklama zde bude nabízena pouze prémiovým značkám a vždy se bude jednat o nadstandardní spolupráci a kreativu vytvořenou přímo pro tento web,“ říká obchodní ředitel Tiscali Media Karel Brýna.

„Reklama na webu může mít svá estetická kriteria, nápad, eleganci, vtip. Takovou bychom měli rádi. Tisíce blikajících bannerů věští smrt,” říká k nové spolupráci herec a moderátor Jan Kraus.

Tiscali Media je provozovatelem portálu Tiscali.cz a internetových médií jako Games.cz, Osobnosti.cz, Dokina.cz, Doklubu.cz, Nasepenize.cz nebo iFaster.cz.

-mav-