TV Barrandov si registruje vizuály k novým pořadům

pondělí, 17. prosince 2012, 07:30 Aktuality MediaGuru

TV Barrandov požádala o registraci ochranných známek ke svým novým pořadům včetně jejich vizuální podoby. Televize už na začátku prosince oznámila, že programové schéma dozná od ledna 2013 změn. K novým pořadům mj. patří:

Prominenti – magazín ze života celebrit moderovaný Petrou Černockou. Ve vysílání se objeví po nové zpravodajské relaci Hlavní zprávy.

Na Prominenty naváže každý den v týdnu spotřebitelský magazín Kolik to stojí. Jde o spotřebitelskou soutěž o ceny, kombinovanou s  radami, jak ušetřit a na co si dát při nákupu běžného zboží pozor.

V prvním lednovém týdnu se představí také dva nové zábavní pořady z vlastní tvorby. Každý všední den poběží od 17 hodin nová televizní soutěž s názvem Česká tajenka, kterou uvádí moderátor Aleš Cibulka a v níž dva soutěžící soupeří v klasické písmenkové doplňovačce o finanční výhry a věcné ceny.

Českou tajenku na obrazovkách v 17:30 vystřídá Na plac!. Zábavná show s prvky docusoap spojí amatérské herce i neherce, kteří budou od pondělka do pátku manipulováni do dramatických i komických rodinných, sociálních a vztahových situací. Průvodcem pořadu se stane moderátor Jan Musil.

TV Barrandov také žádá o registraci ochranné známky s názvem Pivoviny.

-mav-