Albert uvádí v nové kampani „dvackostroj“

pondělí, 07. ledna 2013, 12:32 Aktuality MediaGuru

Maloobchodní síť prodejen Albert, kterou provozuje společnost Ahold, ve středu 9. ledna spouští novou kampaň s názvem „Spousty cen sníženy na 20 Kč“, jež svým zákazníkům nabídne vybrané produkty zlevněné na 20 korun.

„Téma úsporného nakupování je vždy po Novém roce a Vánocích velmi aktuální. Řadě našich zákazníků zasáhnou Vánoce a oslavy související s příchodem nového roku hluboko do rodinného rozpočtu. Proto přinášíme našim zákazníkům možnost šetřit i při nákupu potravin, a to při zachování jejich kvality,“ komentuje kampaň Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka společnosti Ahold.

Zlevněné ceny jsou komunikovány prostřednictvím žlutých akčních agentů a jejich unikátního přístroje – dvackostroje –, který promění jakoukoliv vloženou původní cenu v novou, právě ve výši 20 Kč. Dvackostroj je hlavním motivem televizního spotu, který bude nasazen na TV Prima Group.

Kampaň proběhne zejména instore v prodejnách Albert, kde zlevněné produkty budou označeny stopery. Informace budou komunikovány také v aktuálních letácích pro supermarkety a hypermarkety Albert.

-kch-