Nova promuje lednové vysílání českých filmů

čtvrtek, 03. ledna 2013, 07:35 Aktuality MediaGuru

TV Nova začala ve vlastních promo upoutávkách lákat na lednové vysílání českých filmů, které má připravené pro nedělní prime-time. „Když české filmy, tak na Nově,” vzkazuje ve spotu televizním divákům a avizuje, že filmy odvysílá bez reklamních breaků. Jak už jsme dříve informovali, Nova plánuje během lednových nedělí postupně odvysílat české filmy Marečku, podejte mi pero, Rafťáci, U mě dobrý a Román pro ženy.

Podobnou strategii, postavenou na vysílání české produkce, má na lednové neděle nachystanou i Česká televize. ČT1 chce podle programových plánů postupně odvysílat v neděli večer filmy Horem pádem, Snowborďáci, Jedna ruka netleská a Musím tě svést. Do vysílání půjdou ale až od cca 22:00. Od 20.00 nabídne ČT1 filmy Definice lásky, Occamova břitva, Případ pro rybáře a Den, kdy nevyšlo slunce. České filmy budou v nedělním vysílání následovat po relaci 168 hodin.

V lednovém vysílání ČT1 se také objeví některé z avizovaných pořadů pro vysílání v roce 2013, např. zábavné pořady Tajemství rodu, Copak bych Vám lhal?, publicistický Rub a líc, nebo seriály Panoptikum Města pražského a Černí baroni. Na obrazovky se také vrací soutěžní pořad Taxík.

Jedním z hlavních taháků TV Nova pro lednové vysílaní mají být nové díly legendárního seriálu Dallas. Vysílat se bude dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek od 20:20.

-mav-