Tituly Sanomy jsou v e-verzi, cena je o 40% nižší

středa, 30. ledna 2013, 17:28 Aktuality MediaGuru

Časopisy Vlasta, Květy, Praktická žena, National Geographic, Dům a zahrada a Chuť a styl společnosti Sanoma Media Praha budou od 1. února k dispozici v elektronických verzích. Všechny zmíněné tituly bude společnost publikovat pomocí systému Publero a vybrané prostřednictvím systému Floowie. Časopisy Květy a Vlasta budou exkluzivně distribuovány pouze na Publeru. Cena e-verzí časopisů poklesne oproti jejich tištěným verzím až o 40 %.

„Nikdy jsme neuvažovali o tom, že bychom se nevěnovali elektronickým médiím, jak mohlo vyplynout z některých komentářů, které provázely nedávné personální změny ve společnosti,“ uvedla generální ředitelka Sanoma Media Praha Agnieszka Dolezych.   

Digitální distribuci podpoří Sanoma cenovou akcí i rozdáváním pilotních e-titulů. První elektronické vydání Praktické ženy, Vlasty a dalších titulů budou na Publeru k dispozici zcela zdarma. Pro uživatele je také připravena akce na archiv časopisu National Geographic, jehož elektronickou verzi si budou moci pořídit za cenu 25 Kč.

-mav-