Albert představuje novou sales kampaň s Gougouny

středa, 06. února 2013, 15:49 Aktuality MediaGuru

Společnost Ahold provozující síť prodejen Albert připravila pro své zákazníky další sales kampaň. Po sběratelské kolekci ozvučených karet se zvířátky, Době ledové a Šmoulech přicházejí malí gougouni, známé postavičky s osobitými vlastnostmi.

Od 6. února do 23. března bude možné sbírat figurky a samolepky Gougounů z limitované hudební kolekce „Groovy“, která byla speciálně vytvořena pro Ahold. Kolekce malých různobarevných postaviček obsahuje celkem 41 unikátních gougounů, z nichž každý reprezentuje určitý hudební či taneční styl i vlastnosti.

Za každých 200 Kč utracených v prodejnách Albert získá zákazník 1 figurku a 1 samolepku gougouna. „Kromě figurek budou v prodeji také sběratelská alba, kam si děti budou lepit gougouní samolepky. V albu však najdou také tipy na hry, informace o všech postavičkách a další doprovodné aktivity,“ říká ke kampani Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka společnosti Ahold.


Stejně jako u předchozích kampaní i tato nabídne tzv. trading day neboli měňárnu, tedy den, kdy si budou moci sběratelé vyměňovat gougouny přímo v prodejnách Albert.

Během kampaně si mohou zákazníci zakoupit i exkluzivní plyšové či metalické gougouny nebo třeba sběratelský pytlík, který slouží také jako šátek na hlavu.

Sales kampaň bude komunikována v 360° media mixu. Kromě v místě prodeje bude podpořena v printu, televizi, rádiu, na internetu a OOH.

-kch-