Filip Kahoun nově v čele marketingu Mall.cz

pondělí, 18. února 2013, 14:22 Aktuality MediaGuru

Na postu marketingového šéfa Netretail Holdingu, mateřské společnosti Mall.cz, dochází po šesti letech ke změně. Petr Král, který vedl marketing od roku 2007, z vlastního rozhodnutí odchází, na jeho pozici jej vystřídá zástupce Filip Kahoun, který od podzimu 2012 působil jako jeho zástupce.

Filip Kahoun přišel do Netretail Holdingu ze skupiny Generali PPF. Poslední 3 roky zde zastával pozici marketingového ředitele pojišťovny Generali. Ve firmě bude mít na starosti marketing všech pěti zemí, kde skupina operuje (Česko, Slovensko, Polsko, Maďarsko a Slovinsko).

Filip Kahoun

„Díky Petrovi se marketing v Mall.cz začal dělat na profesionální úrovni. Na mně teď je, abych na jeho práci navázal a posunul značku Mall.cz zase o kus dál, a to nejen na českém trhu, ale i v dalších zemích,” říká ke svému nástupu Filip Kahoun a dodává: „Po devíti letech ve finančním sektoru je pro mě retail zcela novou zkušeností a upřímně se těším na výzvy dynamicky rostoucího internetového trhu.”

Filip Kahoun je původem z Českých Budějovic, kde vystudoval ekonomiku a management na Jihočeské univerzitě a následně získal ve stejném oboru doktorát na pražské VŠE. Strávil dva roky v reklamní agentuře Wunderman, poté vedl další dva roky marketing v úvěrové společnost Cetelem, poté sedm let pracoval pro skupinu PPF. Je svobodný a má dceru. Mezi jeho záliby patří četba východní literatury, lyžování a dobré jídlo.

-kch-