IZIP vydává elektronický lifestylový magazín

sobota, 23. února 2013, 07:23 Aktuality MediaGuru

Na českém mediálním trhu se objevil nový lifestylový elektronický časopis. Má název Šťastný život a bude vycházet jednou za měsíc jako bezplatný bonus pro uživatele Elektronických zdravotních knížek (EZK). Primárně se zaměří na informace o životním stylu.

První číslo čtyřicetistránkového magazínu je ke stažení právě nyní nabízeno více než 2,5 milionům klientů projektu IZIP.

Magazín je zatím k dispozici výhradně v elektronické podobě. V případě čtenářského zájmu se jeho tištěná verze objeví také v čekárnách lékařů a nemocničních oddělení. „Už během vánočních svátků jsme nabídli v elektronických zdravotních knížkách e-knihy Bubuismus a Nejlepší židovské anekdoty. Časopis Šťastný život je pokračováním trendu, kterým chceme upozornit klienty na význam jejich zdraví ještě jinak než zdravotními záznamy od lékařů v jejich elektronických knížkách,“ řekl Jiří Pašek, generální ředitel společnosti IZIP, která spravuje Elektronické zdravotní knížky.

Elektronickou zdravotní knížku vlastní více než 2,5 milionů lidí. Obsahuje klinické údaje o anamnéze pacienta, výsledcích laboratorních vyšetření i lékovou historii za několik posledních let.

-mav-