Bubble spouští nástroj pro správu firemních profilů

středa, 20. března 2013, 12:22 Aktuality MediaGuru

Agentura Bubble spouští PostHeads, nástroj pro zjednodušení a zefektivnění správy firemních účtů na sociálních sítích. PostHeads funguje jako komplexní ekosystém, který sdružuje na jednom místě veškerý proces tvorby, plánování a schvalování obsahu, správu, sledování konkurence či reportování online. Kromě toho PostHeads neustále analyzuje události, a ukazuje tak zajímavé příležitosti ke komunikaci na sociálních sítích.

„Systém PostHeads je odpovědí na zvyšující se požadavky kvality obsahu na sociálních sítích. Vložili jsme do něj veškeré naše zkušenosti, které jsme získali při péči o zákazníky i z naší každodenní komunikace uvnitř agentury,“ vysvětluje Lukáš Kořínek, který spolu se svým týmem z Bubble stojí za zrodem aplikace PostHeads.

Do testovacího provozu PostHeads se zapojili významní zástupci firem Pernod Ricard, Škoda Auto a Karlovarské Mineralní Vody. „S PostHeads  účtem zvládnete hravě obsluhovat komunikaci na sociálních sítích i v rámci více značek vaší společnosti. Na něco takového jsem čekal mnoho let,“ komentuje Jaroslav Haž, Digital Manager v Pernod Ricard pro CZ & SK.

Hello PostHeads from PostHeads on Vimeo.

-kch-