ČP připravila kampaň na dálničních mostech

úterý, 19. března 2013, 15:48 Aktuality MediaGuru

Převážně dálniční mosty představují plochu, kde se od února objevují nová imageová sdělení České pojišťovny. Kampaň s motivem „Důvody, proč být s ČP“ poběží minimálně celý letošní rok. Jejím cílem je podpora vizibilita značky v rámci celé České republiky.

Na 20 mostních nosičích jsou tak k vidění plochy s texty, jež se vztahují k potenciálním adresátům, tedy motoristům, a zvýrazňují zajímavé číselné prvky: „Máme otevřeno 600 poboček, abyste nemuseli plýtvat benzinem“, „Jedeme rychlostí 275 vyřešených škod za hodinu“, „Než minete další most, pomůžeme 117 řidičům pokračovat v cestě“, „Za 185 let jsme najeli desítky milionů smluv bez nehody“ či „Pomáháme výkonem 10 000 lidských sil“.

Pro komunikaci tímto způsobem jsme se rozhodli využít důležitých faktů, kterými se jako pojišťovna můžeme pyšnit. Jako lídr pojistného trhu máme 185leté zkušenosti a přitom současně na trhu uvádíme nové a originální služby či postupy. „Reasons why“ neboli „Důvody proč“ jsou přesně těmi argumenty, kterými chceme upozornit na naše kvality,“ vysvětluje Lukáš Kubín, ředitel Odboru marketingové komunikace ČP.

Kreativní koncept pochází od reklamní agentury Havas Worldwide. Tisk ploch, kde jde o specifickou kombinaci tisku, reflexních fólií a řezané grafiky, realizovala společnost Astron. Instalaci na plochy Czech Outdoor se ujala společnost QUO.

-kch-