Gambrinus se spojuje s beachvolejbalistkami

středa, 27. března 2013, 07:36 Aktuality MediaGuru

Nejúspěšnější české beachvolejbalové reprezentační duo Kristýna Kolocová a Markéta Sluková, známé jako Kiki a Maki, se bude podílet na propagaci pivních mixů Gambrinus Ochucený.

„Jedná se o logické spojení. Reprezentantky České republiky v plážovém volejbale, tedy v typickém letním sportu, a Gambrinus Ochucený jako nápoj určený zejména pro osvěžení během horkých letních měsíců,“ vysvětluje Miroslav Peichl, manažer značky Gambrinus. S beachvolejbalistkami tak letos startuje projekt „Rok s Kiki a Maki“. „V průběhu letošní sezóny budou moci jejich fanoušci sledovat, jak trénují, kde probíhají přípravy, zápasy a kde tráví čas mimo hřiště. Prostřednictvím krátkých a kreativních videí je Kiki a Maki provedou po všech jejich turnajích a podělí se s nimi o své zážitky,“ říká Miroslav Peichl.

Projekt má od 26. března vlastní microsite a další navazující aktivity na Facebookových stránkách.

Nová komunikace navazuje na letošní produktovou novinku: k příchutím Limetka & Bezinka a Řízný citrón letos přibyl nový nápoj Gambrinus Šťavnatý grep.

V průběhu letošního léta bude komunikace doplněna na vybraných festivalech a akcích tzv. Mocným ovocným gangem – postavami reprezentujícími jednotlivé příchutě, jejichž úkolem bude podporovat míchané nápoje z piva.

-kch-