GE Money Bank si vybrala agenturu Taxi

čtvrtek, 21. března 2013, 17:31 Aktuality MediaGuru

Novou reklamní agenturou GE Money Bank se stala agentura Taxi, která střídá po deseti letech agenturu Mark BBDO. Ve výběrovém řízení, které probíhalo od prosince 2012 do března letošního roku, nejlépe obstála agentura Taxi v konkurenci dalších pěti komunikačních agentur.

„Hledali jsme partnera, který dokáže efektivně pracovat s tématem inovace v bankovnictví, jelikož ve strategii naší společnosti hraje klíčovou úlohu,“ říká Miroslava Misíková, senior manažerka marketingové komunikace GE Money Bank, a dodává: „Agentura Taxi nejlépe splnila požadavky dvoukolového výběrového řízení. Zaujaly nás jak předložené kreativní návrhy, tak jejich zpracování. Spolupráci zahajujeme v dubnu.“

Agentura Taxi se bude GE Money Bank starat o všechny marketingové aktivity v ATL. Kanadská agentura Taxi byla založená v roce 1992 v Torontu a v současnosti patří do skupiny WPP. Mezi oblasti, na které se zaměřuje, patří reklama, digital a design. Agentura Taxi pod vlajkou WPP nyní otevřela svou pobočku také v Praze.

-kch-