Hypoteční banka startuje jarní odlehčenou kampaň

pondělí, 11. března 2013, 19:03 Aktuality MediaGuru

Hypoteční banka odstartovala novou jarní kampaň, v níž představuje KUS-KUS hypotéku. Ta je postavena na nedávno představeném produktu Hypotéka s bonusem, založené na odměňování klientů za věrnost neboli na principu kus uhradí klient, kus za něj zaplatí banka.

„Za klienty, kteří zůstanou u Hypoteční banky po celou dobu splácení, uhradí banka KUS úvěru, a to ve výši 5 %. Druhý KUS hypotéky splatí klienti sami, ale již od začátku splácení je jim snížena splátka a navíc díky slevě z poplatku za zpracování hypotečního úvěru mohou na pořízení svého nového bydlení ještě více ušetřit,“ vysvětluje její princip Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva Hypoteční banky.

Vizuální složka nové kampaně je postavena na animované formě, která Hypoteční banku již dlouhodobě charakterizuje, a zobrazuje pilouna, jak s „kusem“ práce pomáhá lidem. Celá kampaň na KUS-KUS hypotéku od Hypoteční banky začíná na začátku března a poběží do konce dubna 2013.

V televizi bude mít formu sponzoringových vzkazů na kanálech TV Nova a Prima TV. Dále bude doplněna online komunikací a PR.

Kreativa kampaně pochází z dílny agentury Rust Klemperer, prostor v médiích zajistila společnost Mindshare.

-kch-