Kreativní soutěž Metro Zlatá pecka ve finále

úterý, 05. března 2013, 09:08 Aktuality MediaGuru

Ve středu 6. března 2013 budou v Praze po osmnácté uděleny ceny za kreativitu v reklamě Metro Zlatá pecka. V soutěži, kterou pořádá Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace (AČRA MK), vybrala porota vedená Michalem Horáčkem jako každoročně 20 Zlatých pecek, dále bude udělena Mediální cena Media Marketing Services, letos poprvé Product placement Award a Metro Public Award, o které rozhodují čtenáři deníku Metro ve 23 zemích světa.

Pro reklamní práce českých a slovenských agentur hlasovalo ke konci minulého týdne  8587 čtenářů deníku Metro, 2995 hlasů přišlo ze zahraničí.

Bližší informace i všechny spoty, o kterých lze hlasovat, jsou na  www.metro.cz/zlatapecka2012

Organizátor akce Noc reklamožroutů David Horáček navíc požádal pořadatele o poskytnutí TV spotů z letošního shortlistu pro výběr na příští ročník své akce. Vše nasvědčuje tomu, že na rozdíl od letošní březnové Noci reklamožroutů, která má na programu jedinou českou TV reklamu, by od příště měla být česká reklama zastoupena bohatěji a pod hlavičkou Metro Zlaté pecky. Na spolupráci se Horáček dohodl s pořadatelem soutěže Pavlem Brabcem.

-mav-