Pražská vodka startuje další vlnu kampaně

pátek, 01. března 2013, 13:58 Aktuality MediaGuru

Pražská vodka spouští od začátku března další vlnu své kampaně, která poběží v televizi a na internetu. Speciální akce na podporu značky Pražská vodka budou k vidění také přímo v maloobchodních prodejnách a restauracích.

Hlavní část kampaně proběhne od 1. do 31. března a zacílí primárně na muže 30 až 55 let. Zejména v televizních kanálech ČT Sport a Prima uvidí diváci úspěšný reklamní spot loni oceněný cenou Effie.

„Cílem kampaně je aktivovat značku před Velikonocemi. Ty jsou tradičně druhým nejsilnějším prodejním obdobím roku. Věřím, že se nám podaří spotřebitele oslovit i pobavit,“ okomentoval načasování kampaně brand manažer pro lihoviny skupiny Bohemia Sekt Marek Žižkovský.

Dále bude formou videoreklamy kampaň probíhat na vybraných internetových zpravodajských serverech. Část kampaně bude směřovat i do gastronomie. Ve vybraných restauracích bude probíhat soutěž, do které se může zapojit každý, kdo si během akce objedná panáka Pražské vodky.

Celá kampaň vyvrcholí těsně před Velikonocemi, ve vybraných obchodních řetězcích ozdobí Pražskou vodku tisíce velikonočních pomlázek.

-kch-