Voyo.cz rozšíří nabídku díky dohodě se Sony Pictures

středa, 27. března 2013, 15:05 Aktuality MediaGuru

Videoportál Voyo.cz uzavřel smlouvu s hollywoodským studiem Sony Pictures. V následujících třech letech tak do videotéky přibyde 168 filmů a 626 epizod seriálů. První tituly diváci na Voyo.cz najdou od letošního dubna. Týdně se pak nabídka Voyo.cz rozšíří o cca sedm filmů, v rámci prvního roku spolupráce to znamená více než tři sta hodin filmové zábavy, například snímky Muži v černém, Spiderman, Andělé a démoni a desítky dalších.

Mezi seriály jsou např. Ženatý se závazky, Tudorovci, Perníkový táta, Community (Zpátky do školy) nebo Last Resort (Poslední základna). Přibývat budou i nejaktuálnější zahraniční seriály, z nichž některé Voyo uvede krátce po odvysílání epizody v USA v originálním znění s českými titulky.

„Primárně chceme novým obsahem oslovit filmové fanoušky a uživatele s dětmi, mezi filmy a seriály je i několik dětských titulů. Věříme, že především možnost sledovat současné seriály v původním znění s titulky krátce po uvedení seriálu nebo dokonce jednotlivých epizod v USA, zaujme i seriálové nadšence. V tomto ohledu bude naše nabídka zcela unikátní,“ říká Petr Horák, ředitel placených služeb.

Filmy a seriály od Sony Pictures budou k dispozici předplatitelům na počítačích, v chytrých televizích i tabletech a chytrých telefonech s podporou iOS. V současnosti Voyo disponuje knihovnou s více než 1500 filmovými tituly a seriály z české i zahraniční produkce. V dubnu nabídka vzroste na více než 1800 titulů. Součástí obsahu Voyo jsou i pořady z dílny televize Nova a kanály Nova Sport a Voyo Cinema.

-mav-