Zaraguza spustila Rytmusovu finační akademii

čtvrtek, 21. března 2013, 08:32 Aktuality MediaGuru

Digitální agentura Zaraguza připravila pro svého slovenského klienta Tatra banku speciální edukační kampaň, kterou cílí na studenty od 15 do 26 let.

Kampaň Rytmusova finanční akademie, která se snaží přiblížit mladé cílové skupině téma bankovnictví, je postavena na principech gamifikace a postavě kontroverzního zpěváku Rytmuse. Jak píše Michal Pastier, kreativní ředitel Zaraguzy, na svém blogu, volba Rytmuse byla jasná: „Magnetismus Rytmuse je neuvěřitelný. Nemáte ho rádi, hovoříte o něm, máte ho rádi, hovoříte o něm.“ Jeho vliv dokazuje mimo jiné i 112 milionů zhlédnutých videí na YouTube kanále.

V Rytmusově finanční akademii každý hráč postupuje přes jednotlivé úrovně, za jejich úspěšné zdolání získává odměny v podobě rekvizit z natáčení, za správné zodpovězení otázek může získat částku ve výši 30 eur na bezplatný studentský účet Tatra Academy. Když odpověď nezná, může využít nápovědu či přátele na Facebooku.

Spuštění akademie přecházelo teaserové video, umístěné na již zmíněném Rytmusově YouTube kanále, o kterém informovala i slovenská média.

-kch-