EMTC připravila nadlinkovou náborovou kampaň

středa, 03. dubna 2013, 04:39 Aktuality MediaGuru

Společnost EMTC, která poskytuje především zprostředkování obchodu a služeb obchodním partnerům, spustila rozsáhlou náborovou kampaní, jíž cílí na aktivní mladé lidi. Kampaň je vytvořená v duchu motta „Život je příliš krátký na špatnou práci“ a běží ve dnech od 29. března do 8. dubna. Po celé náborové kampani proběhne výběrové řízení na 25 pozic obchodních zástupců do EMTC.

„Kampaň povedeme ve vybraných tištěných médiích, bannery na webech a chceme celou akci podpořit i na Facebooku. Dále využijeme OOH formáty a chceme využít také marketingové služby mobilních operátorů. Cílíme na aktivní lidi, kteří chtějí zkusit něco nového, jsou komunikativní a nebojí se pracovat a učit se, proto jsme i do kampaně vybrali jasná sdělení, která mají právě tyto lidi oslovit,“ uvedl Jiří Novotný, marketingový manažer společnosti EMTC.

Na kampaň naváže 8. dubna náborová akce, která bude probíhat tři dny ve třech městech – v Praze, v Teplicích a v Karlových Varech ve vlastních assessment centrech společnosti EMTC. Silně podpořenou mediální kampaní chce do výběrového řízení přilákat co největší počet uchazečů o práci, z nichž bude vybráno 25 zaměstnanců na post obchodního zástupce.

Celé výběrové řízení skončí 10. dubna a cílem je vybrat 25 nových zaměstnanců na post obchodního zástupce.

-kch-