ING Penzijní společnost využije jingle Primy Cool

pondělí, 29. dubna 2013, 14:45 Aktuality MediaGuru

Od 1. května poběží po celý měsíc na televizi Prima Cool sponzorský vzkaz ING Penzijní společnosti, který navazuje na  grafické zpracování jinglů Prima Cool, za které televizní stanice získala prestižní ocenění v roce 2010 a 2012, mimo jiné za nejlepší textařský počin v soutěži Zlaté péro.

ING Penzijní společnost ve sponzorském vzkazu upozorňuje na finanční rizika nízkých penzí, které dnešním třicátníkům hrozí v důchodovém věku.

„Naše sdělení je určeno primárně mladé cílové skupině, kterou je velmi těžké zasáhnout standardními formáty. Stanice Prima Cool nabízí seriály a pořady, které tato cílovka sleduje a právě toho jsme se rozhodli využít. Celá forma sponzorského vzkazu, tedy načasování, grafika i zvuk navazuje na styl zpracování primáckých jinglů. Pomůže tak hravou formou těmto lidem připomenout, jak je důležité zajímat se o svou budoucnost již nyní,“ uvedla Eva Takáčová, Marketing Communication Manager ING Pojišťovny.

Desetivteřinovému sponzorskému vzkazu propůjčil hlas herec Jan Dolanský, který jingly Prima Cool namlouvá. S nápadem na využití tohoto formátu přišla mediální agentura Universal McCann. Kreativní idea, jak prostor využít, vzešla z agentury Young & Rubicam, která na přípravě spotu spolupracovala s týmem selfpromotion Prima Cool pod vedením Lindy Šandové.

-kch-