Vzniklo nové mediální zastupitelství dopravců

úterý, 23. dubna 2013, 09:21 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Firma Mobilboard založila nové mediální zastoupení dopravců v reklamní činnosti pod obchodním názvem Mobilboard Transport Network, které sdružuje nabídky většiny dopravců v rámci ČR a SR. Oficiálně je projekt spuštěn od ledna 2013.

Účelem této dohody je vytvoření strategického partnerství dopravců v mediální oblasti, získání výhodnějšího postavení na mediálním trhu v konkurenci s ostatními mediatypy  a zvýšení objemu reklamních zakázek pro transport. Klientům zastupitelství nabízí ucelenou nabídku produktů za síťové ceny.

Nové mediální zastupitelství tak reaguje na situaci, kdy trh s transportem v současné době tvoří dopravci, nikoli města. V ČR provozuje hromadnou dopravu asi 88 hlavních dopravců, na Slovensku se jedná o 30 dopravců.

Mobilboard Transport Network provozuje několik sítí reklamních formátů. Kromě formátu MB Poster A2 nabízí i exteriérové formáty, jako je Mobilboard, City board, Side board, Back board či síť LCD obrazovek a autobusů s Wi-fi na Jižní Moravě a další Wi-fi sítě ve vozech MHD umístěné na přání zákazníka.

-kch-