Burda opět chystá nákupní slevy s časopisem Elle

pátek, 10. května 2013, 12:13 Aktuality MediaGuru

Burda Media 2000 za týden odstartuje akci Elle Fashion Shopping weekend, do které se zapojí více než 1000 značkových obchodů. Lidé v nich mohou po dva dny nakupovat se slevovými kupony z časopisu Elle. Stejný projekt vydavatelství organizuje v rámci časopisu Marianne. Dny Marianne zúčastněným firmám loni přinesly tržby v hodnotě 290 milionů korun.

Akce s časopisem Elle se uskuteční ve dnech 17. až 19. května v obchodech po celé České republice. Při loňském projektu bylo uplatněno 18.500 slevových kupónů, což je o 3500 více než v roce 2011. Hodnota reklamní kampaně na projekt Elle Fashion Shopping weekend loni meziročně vzrostla o 1,3 milionu korun na 7,3 milionu korun. Při loňském projektu Dny s Marianne bylo uplatněno 274.000 slevových kuponů.

Dny s Marianne patří mezi největší české magazínové nákupní akce. Slevové kupony prostřednictvím svých titulů nabízí také vydavatelství Astrosat, které slevy předloni poskytlo v časopise Gurmet. Vydavatelství Mladá fronta pak ve stejném roce uspořádala akci Nákupy s Maminkou. Pravidelné slevové akce pod názvem Nákupy OnaDnes připravuje také mediální dům Mafra.

-čtk-