KKCG zřizuje mediálního manažera, je jím Jan Ksandr

pondělí, 27. května 2013, 07:20 Marketing MediaGuru

Skupina KKCG se rozhodla zřídit nový post mediálního manažera. Funkce se od začátku června ujme Jan Ksandr.

Skupina KKCG Karla Komárka nově zřizuje post mediálního manažera. Podle informací MediaGuru.cz jmenuje do této pozice od 1. června 2013 Jana Ksandra, bývalého media manažera společnosti Vodafone. Na starost bude mít aktivity v oblasti mediální reklamy pro celou skupinu KKCG. Podléhat bude přímo marketingovému řediteli skupiny Janu Štěrbovi.

KKCG se tak přiřadí k zadavatelům, na jejichž straně je v řadách marketingového týmu zaměstnanec, který má zkušenosti s mediálním plánováním a nákupem. Ksandr od loňského října pracuje ve společnosti Esselte, před tím působil čtyři roky na postu mediálního manažera ve společnosti Vodafone. Před příchodem do Vodafonu byl tři roky zástupcem ředitele klientského servisu mediální agentury OMD. Zkušenosti z klientské strany má ze společnosti Danone, kde rok zastával pozici ředitele pro strategické plánování a mediální nákup.

KKCG je nadnárodní investiční skupina. Do jejího portfolia patří např. společnosti MND (Moravské naftové doly), Vítkovice Holding, Sazka, CK Fischer nebo CK Nev-Dama.

-mav-