Marketing Sazky povede od července Aleš Veselý

pondělí, 13. května 2013, 14:33 Aktuality MediaGuru

Od 1. července letošního roku se novým marketingovým ředitelem společnosti Sazka sázková kancelář stane Aleš Veselý. Na pozici tak střídá Romana Ječmínka.

„Velmi rád vítám v Sazce dalšího týmového hráče s bohatými manažerskými zkušenostmi. Věřím, že příchod Aleše bude pro Sazku pozitivním impulzem na její cestě k inovativním produktům a k ještě lepšímu pochopení potřeb našich zákazníků,“ říká Robert Chvátal, generální ředitel a člen představenstva Sazky.

Aleš Veselý začal svou karieru v roce 1997 v bankovnictví a podílel se na startu Hypo Bank na českém trhu. V roce 1998 změnil obor a nastoupil do mobilní telekomunikační firmy Eurotel, kde od roku 2000 působil v různých manažerských pozicích v rámci segmentového marketingu pro rezidentní zákazníky. V roce 2006 se stal ve firmě Telefonica O2 ČR ředitelem marketingu pro firemní zákazníky, následně byl od roku 2009 ředitelem marketingu v segmentu domácností. Ve své poslední pozici působil jako ředitel Produktů a služeb.

Aleš Veselý vystudoval ekonomickou fakultu UJEP v Ústí nad Labem a projektový management na George Washington University.

-kch-