Radegast zdvojnásobil investice do podpory značky

čtvrtek, 23. května 2013, 10:00 Reklama MediaGuru

Radegast zdvojnásobil investice do podpory značky. Intenzivní komunikací chce oslovit spotřebitele napříč republikou.

Pivní značka Radegast letos ohlásila zdvojnásobení investic do podpory značky, intenzivní komunikací chce oslovit spotřebitele i za hranicemi Moravy, kde má své fanoušky. Kromě inovace loga, proměny designu obalů, materiálů pro hospody a prezentačních materiálů pro venkovní akce komunikuje Radegast nadlinkovou kampaní, která staví na charakteristické hořké chuti. Monitorovaná výše investic značky Redgast do reklamního prostoru v médiích dosáhla loni podle Admosphere necelých 40 mil. Kč.

Se sloganem „Život je hořký. Bohudík!“  je kampaň k vidění v televizi, outdooru a na internetu a sociálních médiích, kde byl nedávno spuštěn oficiální Twitter účet.

Pod televizním spotem je podepsána kreativní agentura Rust, která pro Radegast pracuje už více než 10 let. Režie se ujal irský režisér Des Mullen, o produkční stránku natáčení se postarala společnost Starlite Pictures.

Další významnou složkou komunikace značky je sponzoring. V  listopadu 2012 se stal Radegast  partnerem hokejové extraligy a v této souvislosti plánuje otevření tematických hokejových hospod po celé České republice. Před pár měsíci byla otevřena třetí Radegastovna, po Olomouci a Frenštátě tentokrát v Praze.

„Jsme partnerem nejen hokejové extraligy, ale také moravských týmů napříč soutěžemi od Zlína, přes Třinec, Vítkovice, Havířov po Olomouc. Radegast je také oficiálním pivem Baníku Ostrava a unikátní industriální památky Dolní oblast Vítkovice. V letošním roce se vrátí na Colours Of Ostrava a bude i u Masters of Rock. Léto vyvrcholí tradičně Radegast dnem, který loni navštívilo více jak 30 tisíc lidí,“ přiblížil nejdůležitější aktivity Radegastu marketingový manažer značky Karel Kraus. Aktuálně doprovází Radegast na turné českou kapelu Kabát.

-kch-