Tesco spustí mobilního operátora 29. května

pondělí, 20. května 2013, 14:47 Reklama MediaGuru

Společnost Tesco se připojuje do řady virtuálních operátorů. Od 29. května nabídne své služby Tesco Mobile.

Společnost Tesco spouští mobilního virtuálního operátora, na jehož vstup upozorňuje již od minulého týdne prostřednictvím svého oficiálního Twitterového účtu. Od 29. května bude ve spolupráci se společností Telefónica nabízet své služby Tesco Mobile.

Vstup mobilního virtuálního operátora Tesco Mobile podpoří nadlinková kampaň, která poběží od 1. června do poloviny července v televizi na stanicích Prima TV. V televizním mediamixu tak bude absentovat TV Nova. Televizní reklamu doplní komunikace v outdooru, printu, na internetu a v místě prodeje.

Kreativní koncept reklamní kampaně pochází z dílny agentury Adam, subdodavatelem je agentura Cream.

SIM karty Tesco Mobile budou k dostání ve všech obchodech Tesco a Žabka v České republice a v rámci služby Potraviny on-line na www.itesco.cz. Dobíjení pak bude možné i v rámci široké sítě partnerů, jako jsou terminály Sazka, čerpací stanice Shell, OMV, Benzina, Agip, Euro Oil, Pap Oil, Robin Oil  či v trafikách.

Speciální balíček bude určen pro držitele věrnostní karty Clubcard, kterým  bude nabídnuto za 300 Kč měsíčně neomezené volání a SMS v rámci Tesco Mobile, mimo Tesco Mobile pak 120 minut a 60 SMS zdarma. Pro ty, kteří nebudou chtít využívat Clubcard, vyjde minuta volání v rámci sítě Tesco Mobile na 1,50 Kč, mimo Tesco Mobile na 2,90 Kč, SMS na 1,50 Kč. Kromě toho nabízí tři různé velikosti měsíčních datových balíčků.

Tesco Mobile je další v řadě virtuálních operátorů, které v nedávné době vstoupily na český trh. Po Blesk Mobilu vydavatelství Ringier Axel Springer a Mobil.cz mediální skupiny Mafra bude tak třetím virtuálním operátorem v Česku.

-kch-