Volkswagen komunikuje spotem od Paula Andersona

úterý, 07. května 2013, 18:06 Reklama MediaGuru

Volkswagen v nové kampani představuje nový model Golf GTI za zvuků písně „My Way“ Franka Sinatry.

Volkswagen ve své aktuální marketingové kampani představuje nový model Golf GTI jako zakladatele vlastního segmentu kompaktních sportovních vozů. Využívá k tomu slogan „Často kopírován. Nikdy nepřekonán.“ (Often copied. Never equalled.).

Režie reklamního spotu se ujal hollywoodský režisér Paul W. S. Anderson, který se proslavil filmy, jako je jako je „Resident Evil“ a „Mortal Kombat“. Spot začíná různými interpretacemi klasického hitu „My Way“ od Franka Sinatry a GTI se v ní poprvé objevuje za zvuku tónů originální verze. Natáčení probíhalo v Las Vegas.

Spot bude k vidění na digitální platformě GTI TV, kde si mohou uživatelé vytvořit vlastní reklamní klipy prostřednictvím interaktivního videa, kombinací různých hudebních stylů, rozmanitých jízdních scén a záběrů. Vlastní spoty bude pak možné vyvěsit a sdílet na webové stránce nebo na sociálních sítích.

Kampaň doplní bannerová reklama na vybraných serverech a sponzorské vzkazy u příležitosti Mistrovství světa v ledním hokeji se sloganem „Zábavu plnou adrenalinu Vám přiváží nový Volkswagen Golf GTI“.

Za vytvoření a realizaci kampaně jsou zodpovědné agentury adam&eve DDB London a DDB Tribal Germany.

-kch-